Telefoonnummer
085 864 0044
Ma - Vr
08.30 - 17.00

AVG Instalweb

Informatie betreffende 'Algemene verordening gegevensbescherming' (AVG).

AVG treedt in werking voor alle bedrijven die persoonsgegevens verwerken. Als softwareleverancier hebben we hierbij een speciale positie namelijk als verwerker maar ook als verwerkersverantwoordelijke. Hieronder proberen we zo duidelijk mogelijk aan te geven wat u van ons kunt verwachten en ook wat voor u relevant is.

Privacy Statement Instalweb
Instalweb verwerkt persoonsgegevens van (potentiële) klanten om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren, namelijk het leveren van websites / software aan installateurs. Hiervoor verwerken wij alleen persoonsgegevens die voor onze dienstverlening benodigd zijn. In onze Privacy statement hebben we geprobeerd dit zo duidelijk mogelijk te beschrijven.

Privacy Statement Klantwebsite
Wij dienen u te informeren over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan. U heeft in het kader van de AVG dezelfde plicht richting uw websitebezoekers. Als service hebben wij reeds voor u een AVG proof privacy statement aan uw website toegevoegd. Wanneer u graag uw eigen privacy statement gebruikt in plaats van het privacy statement die wij voor u gemaakt hebben, dan kunt u dit bij ons aangeven. Wij zullen dan uw eigen privacy statement op uw website plaatsen.

Verwerkersovereenkomst
Instalweb betreft een online omgeving waarin u uw website kunt beheren en uw klantgegevens digitaal op een veilige manier kunt verwerken. De online omgeving is standaard voorzien van versleuteld internetverkeer en documenten. Aangezien wij, Instalweb, zorgen voor de opslag van de klantgegevens in deze online omgeving, hebben wij hiervoor een verwerkersovereenkomst opgesteld.

De verwerkersovereenkomst kunt u hier downloaden. U dient de verwerkersovereenkomst te ondertekenen en in uw administratie op te nemen. Denkt u er tevens aan alle pagina’s te paraferen? Daarnaast dient u de verwerkersovereenkomst naar ons te e-mailen op e-mailadres [email protected].

Instalweb veilig gebruiken

Heeft u uw domeinnaam bij ons in het beheer? Dan hebben wij om de beveiliging van ons systeem aan te scherpen, een SSL certificaat geinstalleerd om vertrouwelijke informatie te versleutelen. Heeft u uw domeinnaam bij een andere partij in het beheer, dan moeten zij dat voor u regelen.

Wij zijn Instalweb

Kevin Klonne - Instalweb

Niels Jansen

Directeur

Kevin Klonne - Instalweb

Kevin Klönne

Accountmanager & Programmeur

Thomas van Doorn- Instalweb

Thomas van Doorn

Sales manager

Jeroen Steunenberg - Instalweb

Jeroen Steunenberg

Financiën & Programmeur